Daj się zachwycić!

Muzyka sakralna kryje dziesiątki tysięcy arcydzieł, które przez lata skrywał kurz, a które teraz są twórczym paliwem dla wielu muzyków, kompozytorów i melomanów. To wciąż nieodkryty świat wypełniony brzmieniem, za którym coraz bardziej tęsknimy, słysząc to, co często gra się w naszych kościołach.

Poczuliśmy, że naszym obowiązkiem jest to piękno przywrócić Kościołowi i udostępnić wszystkim – także tym, którzy jeszcze nie wiedzą, jak bardzo muzyka może ich porwać i zachwycić. Na tym właśnie opiera się misja Fundacji inCanto i do udziału w tym śmiałym pomyśle chcę Cię zaprosić. Gorąco zachęcam – dołącz do grona Zachwyconych!

Zachwyceni to nasi najbliżsi Przyjaciele, którzy doceniają sposób, w jaki staramy się pomnażać piękno muzyki sakralnej.

Zobacz, jak wiele udaje nam się razem osiągnąć – obejrzyj relację ze spektakularnego festiwalu Musica Divina, który ściągnął do krakowskich kościołów tysiące osób. Już dziś możesz do nas dołączyć i razem z nami zmieniać oblicze muzyki w naszych świątyniach.

Łukasz Serwiński | Prezes Fundacji inCanto

Jeśli dołączysz do Zachwyconych i regularnie będziesz wspierać misję Fundacji inCanto:

• razem z nami będziesz popularyzować piękno muzyki sakralnej – staniesz się jej mecenasem!
  • na powitanie otrzymasz od nas przesyłkę z listem i niespodzianką
  • otrzymasz specjalne zaproszenie z miejscem w sektorze VIP na festiwal Musica Divina i inne organizowane przez nas wydarzenia oraz wszystkie materiały z nimi związane (np. festiwalową książkę programową)
  • będziesz mógł nabyć produkty z naszego sklepu w przedsprzedaży za połowę ceny
  • dowiesz się ze specjalnego newslettera o naszych planach: koncertach, spotkaniach, planowanych publikacjach,
  • przynajmniej raz w roku otrzymasz zaproszenie na wydarzenie, które organizujemy specjalnie z myślą o Zachwyconych (koncert lub ciekawe spotkanie)
    kilka razy w roku otrzymasz od nas przesyłkę z prezentem (np. kartki świąteczne, publikacje, nagrania)
  • będziemy się dzielić się z Tobą materiałami, których nie udostępniamy publicznie (np. nagraniami z koncertów, zdjęciami, szczegółowymi informacjami z życia fundacji)
  • będziemy się regularnie za Ciebie modlić na mszach świętych sprawowanych w intencji Zachwyconych i w intencji Fundacji

Dzięki wsparciu naszych Przyjaciół realizujemy między innymi projekty takie, jak te:

Twój adres email

Kwota darowizny (zł)

Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay

Strona internetowa może udostępniać płatności elektroniczne. Dostępne formy płatności to:

a. Karty płatnicze: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro
b. Płatności online
c. Płatności mobilne BLIK

Podmiotem świadczącym obsługę płatności online drogą elektroniczną jest DotPay sp. z o.o.

W przypadku wystąpienia konieczność zwrotu środków za transakcję dokonaną przez wpłacającego kartą płatniczą przyjmujący wpłatę dokonana zwrotu na rachunek bankowy przypisany do karty płatniczej Wpłacającego.

Można też wspomóc naszą Fundację poprzez wykonanie zwykłego przelewu

Dane do przelewu: 17 1140 2004 0000 3302 7727 9454
tytułem: darowizna na cele statutowe – Zachwyceni.