Dołącz do Klubu Zachwyconych

i wspieraj nas regularnie

W tej chwili Fundację inCanto wspiera regularnie dwudziestu dziewięciu członków Klubu Zachwyconych:

Leszek i Teresa z Gdańska, Maria z Krakowa, Szczepan z Sobolowa, Emilia z Tczewa, Magdalena z Krakowa, Łukasz z Koszalina, Patryk z Brzostku, Mateusz z Krakowa, Jadwiga z Brzostku, Bartłomiej z Bogucic, Lech z Krakowa, Jan z Krakowa, Piotr z Obór, Anna z Krakowa, Tomasz z Krakowa, Jan z Krakowa, Michał z Poznania, Filip z Siemianowic Śląskich, Konstanty z Krakowa, Szymon z Rzeszowa, Bartosz i Katarzyna z Warszawy, Patryk z Łodzi, Ida ze Świdnicy, Wojciech z Krakowa, Grzegorz z Krakowa, Urszula z Krakowa, Barbara z Brzegu, Paweł z Krakowa, Mariusz z Miechowa, Filip z Zielonki.

Za tą tajemniczą listą imion kryją się wspaniali ludzie, o wielkim sercu i wrażliwości, których poznasz dołączając do Klubu.

Żałuję bardzo, że nie uczyłem się wcześniej grać na żadnym instrumencie i że często zrywałem się z lekcji pt. „muzyka”. Teraz, przy okazji uczestniczenia w życiu Fundacji po prostu nadrabiam te straty – ucząc się muzyki, słuchając jej i bywając na koncertach.

Tomasz z Krakowa, Zachwycony

Aby dołączyć do Klubu Zachwyconych, czyli regularnych Darczyńców Fundacji inCanto skorzystaj z jednej z poniższych opcji.

Skorzystaj z opcji regularnych płatności kartą.

Wystarczy, że podasz dane ze swojej karty płatniczej oraz określisz kwotę, która co miesiąc będzie pobierana na rzecz Fundacji. Cykliczną płatność z karty w każdej chwili możesz anulować.

Twoje imię

Twój adres e-mail

Kwota darowizny (zł)

Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay

Ustaw w swoim banku polecenie przelewu stałego

Wystarczy wejść do bankowości elektronicznej i ustawić zlecenie wpisując wybraną przez Ciebie kwotę wsparcia, częstotliwość przekazywania oraz nasze dane:

Numer konta: 17 1140 2004 0000 3302 7727 9454
Nazwa odbiorcy: Fundacja inCanto

Pamiętaj – regularnie nie znaczy „co miesiąc”, wpłaty możesz przekazywać raz na kwartał lub co dwa tygodnie – wszystko zależy od Ciebie.

Jeśli dołączysz do Klubu Zachwyconych i staniesz się mecenasem najpiękniejszej muzyki sakralnej:

sektor VIP

otrzymasz specjalne zaproszenie na festiwal Musica Divina i inne organizowane przez nas wydarzenia oraz wszystkie materiały z nimi związane (np. festiwalową książkę programową)

15% rabat

otrzymasz stałą, 15% zniżkę na na produkty inCanto w naszym w sklepie zachwyceni.online

specjalny newsletter

w pierwszej kolejności dowiesz się o naszych planach: koncertach, spotkaniach, planowanych publikacjach

specjalnie dla Zachwyconych

przynajmniej raz w roku otrzymasz zaproszenie na wydarzenie, które organizujemy specjalnie z myślą o stałych Darczyńcach (koncert lub ciekawe spotkanie)

stwórzmy społeczność

zaprosimy Cię do specjalnej grupy na Facebooku dla Darczyńców Fundacji inCanto, gdzie poznasz pozostałych Zachwyconych

tylko dla Was