Spotkania otwarte

camera IN canto

Bardzo nam zależy, żeby fundacja była nie tylko szczytną ideą, ale także konkretnym i przyjaznym miejscem na mapie. Mamy piękne biuro w samym centrum Krakowa, z którego jesteśmy dumni, dlatego otwieramy je na gości! Będziemy regularnie organizować otwarte wieczory, które nazwaliśmy camera IN canto (z wł. „pokój zachwytów” lub „rozśpiewany pokój” – jak kto woli) w formie koncertów kameralnych, dyskusji, spotkań z zaproszonymi gośćmi lub seminariów w oparciu o inspirujące teksty.

O bieżących wydarzeniach z cyklu camera IN canto będziemy informować na naszym profilu na Facebooku oraz na stronie, którą czytasz. Zapraszamy – spędźmy razem czas, poznajmy się i działajmy wspólnie dla dobra tego, czym się zachwycamy.

Wieczorom camera IN canto partneruje portal Orygenes +, na którym będą publikowane materiały, nagrania, zdjęcia itp. z naszych spotkań.

Jeśli masz pomysł na artystę, który może wystąpić w naszym biurze na Scenie przy piecu, znasz ciekawą osobę, którą warto zaprosić lub chcesz zaproponować tekst o którym możemy wspólnie podyskutować nie wahaj się dać znam znać.

Obserwuj nas na Facebooku

camera IN canto - bądź na bieżąco