Współpracują z nami

Znakomita drukarnia cyfrowa i offsetowa z Mstowa pod Częstochową. Od początku historii Fundacji realizuje dla nas niskonakładowe wydruki, małą poligrafię, wszelkie materiały reklamowe i kartki świąteczne. Zawsze możemy liczyć na darmową dostawę, preferencyjne wyceny, priorytetową i szybką realizację zamówień, a nade wszystko na kreatywne podejście, dzielenie się nowinkami i ogromną życzliwość dla naszych działań.

Dba o wszystkie strony internetowe Fundacji zarówno od strony koncepcyjnej, wprowadzania treści, jak i bieżącej obsługi. Efekty obserwujesz chociażby w tej chwili. Znakomita większość tej pracy jest wykonywana pro bono

Firma tworzona z niezwykłą pasją do pięknych i niestandardowych metod druku i jego uszlachetnienia. To tutaj powstają muzyczne publikacje Fundacji, dyskutowane przy dobrej kawie i z wypiekami na twarzy. Wspólnie zanurzamy się we wzornikach, poszukujemy optymalnych rozwiązań by zachwycać nie tylko uszy, ale także i oczy. Wiele projektów za nami – mamy nadzieję, że wiele przed nami, bo to ogromna frajda współpracować z pasjonatami!

Kancelaria prawna dbająca pro bono o Fundację niemal od momentu jej powstania. Analizy ryzyka, ekspertyzy, porady, przygotowanie dokumentów, prawo autorskie, rejestracja znaków towarowych – z tym wszystkim idziemy jak w dym do SMW Legal. Kancelaria jest również partnerem wydania książki Muzyka jest ważna.

Instytucja zrzeszająca przedsiębiorców z całej Polski, dla których wartości takie jak uczciwość, rzetelność, otwartość na człowieka, branie na poważnie swoich zobowiązań w stosunku najbliższego otoczenia są podstawowym wyznacznikiem działania. Fundacja jest członkiem Izby jako niekomercyjny przedstawiciel trzeciego sektora i dzięki temu ma szanse skutecznie nawiązywać relacje z biznesem opartym na wspólnych wartościach. Natomiast dla innych członków Izby jesteśmy miejscem, w którym mogą doświadczyć kontaktu z kulturą wysoką, do której mają zaufanie lub zaangażować się w jej współtworzenie na zasadzie partnerstwa lub sponsoringu.

ibf.space i TRLBZR

W ramach wsparcia Fundacji rozwiązują od strony programistycznej problemy nierozwiązywalne. Odbierają telefony na asapie i na deadlinie. Zawsze można na nich liczyć.

Nie samą muzyką żyje człowiek, a odpowiednie ugoszczenie artystów festiwalu Musica Divina to ukryta, ale bardzo ważna część organizacji wydarzenia. Z tym zadaniem znakomicie radzi sobie Bronowicka Spiżarnia – Zdrowa żywność ze zdrową dostawą, która zapewnia naszym festiwalowym gościom pyszny i zdrowy poczęstunek przed koncertami.

Od kilku lat współpracujemy przy tworzeniu coraz wygodniejszego i coraz bardziej profesjonalnego systemu obsługi wejściówek na koncerty organizowane przez Fundację. Profesjonalna pomoc, ogromna życzliwość – oczywiście pro bono!

Każda szanująca się instytucja marzy o tym by mieć swoje studio graficzne. My (jeszcze) nie mamy, ale za to raz na jakiś czas możemy cieszyć się współpracą z prawdziwymi profesjonalistami. Perceptika zaprojektowała logo Fundacji i kiedy przydarza się coś, co wymaga konsultacji eksperckiej, możemy zgłaszać swoje potrzeby i być pewnymi, że otrzymamy solidne wsparcie!

Szczepan Kasiński, założyciel agencji fundraisingowej Armiger był „akuszerem” Fundacji – konsultował ideę, zarażał optymizmem, dzielił się wiedzą, wreszcie wszedł w skład Rady Nadzorczej. Od tej pory jest dla nas wsparciem merytorycznym zawsze wtedy, gdy poprosimy. Od kiedy do jego drużyny dołączyła Ania Anioł wraz ze swoim doświadczeniem współpracy z instytucjami kościelnymi możemy pytać jeszcze śmielej.

Na podróżach znają się jak mało kto. Od początku istnienia festiwalu Musica Divina odpowiadają za organizację przelotów festiwalowych artystów tak, aby było najszybciej, najwygodniej i najkorzystniej. Profesjonalni, błyskawiczni i niezawodni.