Daj się zachwycić!

Piękno z pewnością nie opuściło współczesnego świata, lecz jedynie się ukryło i trzeba go uważnie wypatrywać. Nie opuściło tez współczesnego Kościoła! Harmonię muzyki, szlachetność kompozycji malarskich, kunszt rzemieślników i artystów wciąż można dostrzegać i się nimi zachwycać.

Dlatego zapraszamy Cię do Zachwyconych. To ludzie, którzy cenią piękno i dostrzegają, że staramy się wydobywać je naszą pracą: płytami, koncertami, spotkaniami. To ludzie, którzy wiedzą, że o piękno należy dbać, troszczyć się o nie, ale także wspierać finansowo, by trwało jak najdłużej.

Zatem Zachwyceni to współcześni Mecenasi Piękna. Wiedzą, że nie jest ono jednorazowym rozbłyskiem, ale systematycznym, wytrwałym aktem tworzenia, którego pełne efekty pojawiają się dopiero po czasie. Dlatego też to właśnie dzięki Zachwyconym jesteśmy w stanie realizować naszą misję umożliwiania muzycznym arcydziełom pełnienia funkcji ewangelizacyjnej. Dzięki nim kolejne osoby mogą zachwycić się pięknem Stwórcy wyrażonym w dźwiękach.

Regularne wsparcie płynące od Zachwyconych przeznaczymy na nasze bardzo podstawowe potrzeby. Każda, nawet drobna kwota ale wpłacana systematycznie, pozwala nam sprawnie działać. Na przykład:

36 zł to miesięczny zapas materiałów biurowych
79 zł to miesięczny koszt telefonów i internetu
560 zł to koszt organizacji jednego spotkania z cyklu camera IN canto
719 zł to miesięczny koszt utrzymania naszego biura
1259 zł to całkowity miesięczny koszt prowadzenia fundacji

Serdecznie zapraszamy – już dziś dołącz do Zachwyconych! Będziemy Ci regularnie wysyłać inspirujące w wiadomości, zapraszać na organizowane przez nas wydarzenia i dużo więcej…

Twój adres email

Kwota darowizny (zł)

Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay

Strona internetowa może udostępniać płatności elektroniczne. Dostępne formy płatności to:

a. Karty płatnicze: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro
b. Płatności online
c. Płatności mobilne BLIK

Podmiotem świadczącym obsługę płatności online drogą elektroniczną jest DotPay sp. z o.o.

W przypadku wystąpienia konieczność zwrotu środków za transakcję dokonaną przez wpłacającego kartą płatniczą przyjmujący wpłatę dokonana zwrotu na rachunek bankowy przypisany do karty płatniczej Wpłacającego.

Można też wspomóc naszą Fundację poprzez wykonanie zwykłego przelewu

Dane do przelewu: 17 1140 2004 0000 3302 7727 9454
tytułem: darowizna na cele statutowe – Zachwyceni.