Dołącz do Drużyny inCanto!

Od pierwszych chwil budujemy i stale poszerzamy środowisko osób zafascynowanych odkrywaniem piękna i sacrum w muzyce. Ta idea, która połączyła nasz niewielki zespół – z czasem zaczęła przyciągać coraz to nowe osoby, które w różnej formie i wymiarze angażują się w działania Fundacji.

Wraz z rozwojem naszych najważniejszych projektów, pojawiła się także potrzeba zaangażowania wolontariuszy  – zarówno w formie pomocy akcyjnej (okazjonalnej), jak i stałej. Rozwijając tę formę naszej działalności, chcemy  stworzyć przestrzeń zaangażowania dla ważnej dla nas wszystkich idei, współpracy i rozwoju osobistego.

Piękno

Przestrzeńkultury

Pasja

Rozwój

NGO

Jeśli tak jak nas:

• zachwyca cię piękno wartościowej muzyki
  • chcesz poznać wspaniałych artystów i ciekawych ludzi ze środowiska muzycznego
  • cenisz profesjonalizm, pracę z osobami pełnymi pasji i dbającymi o szczegóły
  • chcesz nie tylko uczestniczyć, ale też współtworzyć/współorganizować wydarzenia kulturalne
  • zastanawiasz się, jak "od kuchni" wygląda praca organizacji pozarządowej

– Drużyna inCanto jest właśnie dla Ciebie!

Od początku istnienia Fundacjiwspółpracowało z nami:

Zorganizowaliśmy wspólnie:

Wolontariuszy

Stażystów

edycje festiwaluMusica Divina

edycję festiwaluRezonanse

Dołącz do nas!

Zgłoś się poprzez poniższy formularz, a my skontaktujemy się z Tobą i wspólnie ustalimy, w jakim charakterze możemy nawiązać współpracę. Jeśli na ten moment nie znajdziemy obszaru, w którym moglibyśmy połączyć siły, zachowamy Twój adres, żeby skontaktować się w przyszłości – z pewnością nadarzy się okazja, aby razem współtworzyć rzeczywistość, w której Piękno gra najważniejszą rolę!

Formularz zgłoszeniowy

Imię

Nazwisko

adres email

numer telefonu

Chcę zostać wolontariuszem Fundacji inCanto. Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych w celu skontaktowania się ze mną w tej sprawie przez organizatora - Fundację inCanto.

Chcę być informowany na bieżąco o wydarzeniach organizowanych przez Fundację inCanto - zapisz mnie na newsletter.

Zgłaszasz się do nas w odpowiedzi na któreś konkretne ogłoszenie? Prosimy, napisz tutaj, jakie to ogłoszenie.