Salonik inCanto

Siedziba Fundacji kryje w sobie atrakcyjną przestrzeń, którą chcemy się dzielić. Do Waszej dyspozycji oddajemy nasz salon. Jest to pomieszczenie, które doskonale sprawdzi się jako kameralna przestrzeń dla: spotkań, szkoleń, konferencji, debat, warsztatów, prób etc. Salonik pomieści w komfortowych warunkach 30 osób, a przy ustawieniu krzeseł w mniejszych odległościach, nawet 40.

Do dyspozycji korzystających są:

• wygodne krzesła rozkładane z poduszkami,
    • średniej wielkości stół,
    • mały stolik kawowy z dwoma fotelami,
    • projektor multimedialny,
    • odtwarzacz CD ze wzmacniaczem,
    • zaplecze kuchenne (naczynia, kuchnia indukcyjna, piekarnik, zmywarka, lodówka).

W lokalu znajduje się też łazienka i osobna toaleta.

Chcielibyśmy, by Salonik służył nie tylko nam, ale również Waszym wartościowym projektom. Nie chcemy zarabiać na wynajmie, dlatego proponowane stawki nie są i nigdy nie będą rynkowe. Przychód z wynajmu, przeznaczony na częściowe pokrycie kosztów utrzymania biura, w konsekwencji pozwoli nam na realizację nowych działań.

Zapraszamy wszystkich, którzy potrzebują kameralnej i przytulnej przestrzeni do skorzystania z naszego Saloniku. Jeśli natomiast sami nie potrzebujecie sali, ale wiecie o kimś kto mógłby z niej skorzystać – prosimy o rekomendację. Będzie to zarówno pomoc nam (w utrzymaniu biura), jak i drugiej stronie – o co obiecujemy rzetelnie zadbać.

Dodatkowe informacje o Saloniku

Cennik: 40 zł brutto / godzina

ok. 25 m²

możliwość skorzystania z Wi-Fi